Aanbod: Noord-Brabant

Te koop landgoed Christina Reth

Het Landgoed ‘Christina Reth’ is gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Het ligt prachtig vrij, omgeven door bos, graslanden en akkers en is toegankelijk via een onverharde weg. Op het landgoed bevinden zich buiten een landhuis, paardenstallen met weilanden met weilanden en manege bakken.

Hectares: 10 hectare Type: Landhuis Prijs: op aanvraag
Plaats: Baarle Nassau Provincie: Noord-Brabant
Post Image

Te koop Landgoed De Peelkant

Genieten van rust, ruimte, de natuur en het buitenleven en dat allemaal in uw eigen achtertuin. Het is mogelijk op het 11 hectare grootte landgoed “De Peelkant”.

Hectares: 11 hectare Type: Landgoed Prijs: € 1.300.000 k.k.
Plaats: Someren Provincie: Noord-Brabant
Post Image

Te koop landgoed Lage Mierdseweg 18

Beleef uw eigen landgoed in het prachtige buitengebied “De Utrecht” met uitstekende verbindingen naar Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en gelegen tegenover Golfclub Midden Brabant. Het betreft een werkelijk uniek landgoed op 4,8 hectare grond, waarvan de historische woning in 1995 geheel onder architectuur is verbouwd tot ca. 1.000 m3.  

Hectares: 4,8 hectare Type: Woonhuis Prijs: € 775.00,- k.k.
Plaats: Eesbeek Provincie: Noord-Brabant
Post Image

Te koop landgoed Nieuwen Huys

Laat uw droom werkelijkheid worden! Uw eigen landhuis bouwen geheel naar eigen smaak, op een zeer exclusief en uniek perceel op landgoed Nieuwen Huys. Afgescheiden van de bewoonde wereld op een landgoed tussen graslanden, bossen en poelen. Een landgoed gelegen tussen prachtige natuurgebieden.  

Hectares: 20 hectare Type: Bouwkavel Prijs: op aanvraag
Plaats: Millschot Provincie: Noord-Brabant
Post Image

Te koop Landgoed Jagersbosch

Landgoed Jagersbosch is een uniek midden in Vught gelegen NSW landgoed in concours staat met maximale privacy in een oase van rust.  Het landgoed is 5 hectaren groot.  Aan de achterzijde van het landgoed buiten het zicht van het landhuis kent het bestemmingsplan 4 grote bouwpercelen met een unieke ligging.  

Hectares: 5 hectare Type: Woonhuis Prijs: op aanvraag
Plaats: Vught Provincie: Noord-Brabant
Post Image

Te koop Landgoed De Twee Gelanden

Te koop: Landgoed “De Twee Gelanden” Locatie: Tweegelandenbrugweg 29 te Breda, provincie Noord-Brabant Grootte: ca. 5,2 ha. NSW gerangschikt: ja Vraagprijs: € 1.495.000,- Referentie nr.: 23a Verdere informatie: Op een prachtige locatie aan de rand van Breda, in een oase van rust en privacy, omgeven door eigen weilanden, bossen en grenzend aan een beschermd natuurgebied, op een waarlijk uniek perceel […]

Hectares: 5,2 hectare Type: Woning Prijs: € 1.495.000,-
Plaats: Breda Provincie: Noord-Brabant
Post Image

Te Koop Landgoed Emmahoeve

Te koop: Landgoed Emmahoeve Locatie:Putte, gemeente Woensdrecht, provincie Noord Brabant Grootte: ca. 20 ha. NSW gerangschikt: ja Vraagprijs: op aanvraag Referentie nr.: 21a Verdere informatie: Waar nu nog in de Brabantse Wal de typische landbouwgronden van de Emmahoeve liggen, verrijst binnenkort het landgoed Emmahoeve. Maar liefst 21 hectare landbouwgrond en 6 hectare bosgrond, dat wordt omgevormd tot een riant […]

Hectares: 20 hectare Type: Bouwkavel Prijs: op aanvraag
Plaats: Woensdrecht Provincie: Noord Brabant Grootte

Landgoed te koop in Noord-Brabant

Landgoed te koop in Noord-Brabant? Hier uw advertentie, neem dan nu contact op met LandgoedKopen.nl voor meer informatie.

Hectares:  hectare Type:  Prijs: 
Plaats:  Provincie: