Aanbod: Alle provincies

Te koop Buitenplaats Zorghvliet

Niets is tegenwoordig schaarser dan ongerepte natuur, rust en stilte, ver weg van het toerisme en beide vinden we op de Buitenplaats “Zorghvliet”. Op de Buitenplaats “Zorghvliet”, van de Ambachtsheerlijkheid Ellewoutsdijk, treft u een bijzonder fraai gelegen landhuis aan.  

Hectares: 3 hectare Type: Landhuis Prijs: 1.095.000
Plaats: Ellewoutsdijk Provincie: Zeeland

Te koop Landgoed De Berken

Af en toe kom je op een plek waar je de passie van de bewoners voor de omgeving kunt voelen. Zo ook op het “Landgoed De Berken” in Hengelo. Wat ooit is begonnen als een bescheiden woning in de natuur, is in de loop der jaren door de inzet van de huidige eigenaar uitgegroeid tot […]

Hectares: 11,55 hectare Type: Woonhuis Prijs: op aanvraag
Plaats: Hengelo Provincie: Gelderland

Te koop Buitenplaats Hofstetten

Rijksmonumentaal landhuis “Buitenplaats Hofstetten” gebouwd in 1835-1836 in de stijl van het Neoclassicisme. Dankzij de gepleisterde buitengevel met driezijdig naar voren springende middenpartij, bekroond door een balustrade met siervazen, heeft het pand een zeer rijke uitstraling.  

Hectares: 1,1 hectare Type: Woonhuis Prijs: € 4.700.000,- k.k.
Plaats: Ellecom Provincie: Gelderland

Te koop landgoed Christina Reth

Het Landgoed ‘Christina Reth’ is gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Het ligt prachtig vrij, omgeven door bos, graslanden en akkers en is toegankelijk via een onverharde weg. Op het landgoed bevinden zich buiten een landhuis, paardenstallen met weilanden met weilanden en manege bakken.

Hectares: 10 hectare Type: Landhuis Prijs: op aanvraag
Plaats: Baarle Nassau Provincie: Noord-Brabant
Post Image

Te koop landgoed ’t Zelfert

Wonen midden in het zeer gewilde lommerrijke gebied tussen Hengelo en Enschede? Deze mogelijkheid dient zich niet vaak aan. Wij bieden u namens onze cliënt dit landgoed met sfeervolle, recentelijk geheel gerestaureerde en gemoderniseerde, vrijstaande historische villa aan.

Hectares: 0,1420 hectare Type: Landhuis Prijs: € 499.500,-€ k.k.
Plaats: Enschede Provincie: Overijssel
Post Image

Te koop Landgoed Langbroekerdijk A 47 c

Te koop in de provincie Utrecht op de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar het Kromme Rijngebied bieden een landgoed met ruim 5 hectare grond. Te midden van boerderijen, kastelen- en buitenplaatsen is dit landgoed acht jaar geleden gesticht.

Hectares: 5,2 hectare Type: Landhuis Prijs: € 795.000 k.k.-
Plaats: Langbroek Provincie: Utrecht

Te koop Buitenplaats de “Leeuwenwoning”

We schrijven 1553; de eerste datering van deze voormalige boerenhoeve. Oude Leenkamerboeken (pachtregisters) laten zien dat Cornelis Jan Harmenszoon Cassenaers de eerste bewoner was, hij was Ambachtsheer en hield toezicht op onder andere de waterstand, de molens en de visrechten van de Kralingerpolder.  

Hectares: 0,5 hectare Type: Woonhuis Prijs: € 2.950.000,- k.k.
Plaats: Maasland Provincie: Zuid-Holland

Te Koop Landgoed Strypemonde

Landgoed Strypemonde, een unieke Historische Buitenplaats, gelegen op Westelijk Voorne tussen de natuurgebieden Voorne’s Duin.

Hectares: 20 hectare Type: Landgoed Prijs: n.o.t.k.
Plaats: Rockanje Provincie: Zuid-Holland
Post Image

Te koop Landgoed De Peelkant

Genieten van rust, ruimte, de natuur en het buitenleven en dat allemaal in uw eigen achtertuin. Het is mogelijk op het 11 hectare grootte landgoed “De Peelkant”.

Hectares: 11 hectare Type: Landgoed Prijs: € 1.300.000 k.k.
Plaats: Someren Provincie: Noord-Brabant
Post Image

Te koop Buitenplaats Huize Welbergen

Buitenplaats “Huize Welbergen” is een 19e-eeuws landhuis met een tot tweede woning verbouwd koetshuis. Een oprijlaan omzoomd door statige boompartijen en een fraaie voortuin geeft toegang tot het landhuis welke dateert uit 1843. Tezamen met het naastgelegen koetshuis vormt het een harmonieus geheel. Zowel het statige landhuis als het koetshuis zijn aangeduid als gemeentelijk monument. Het landhuis […]

Hectares: 0,84 hectare Type: Woonhuis Prijs: € 1.090.000 k.k.
Plaats: Twello Provincie: Gelderland