Weemaes van Damme Makelaardij

De Hypotheekwereld Hulst is een gespecialiseerd kantoor dat u een volledige service kan bieden gericht op wonen in Nederland en werken in België. Van oorsprong een verzekering en hypotheek advies kantoor en werkt het samen met 40 hypotheekverstrekkers. Naast het verstrekken van hypotheken hebben ze een eigen makelaardij met woningen en bouwgronden in het pakket.
Hypotheken: Samen met u gaan ze op zoek naar een mooie woning in Nederland en adviseren ze u gericht op de hypotheek die het beste bij u past. Natuurlijk is dit een hypotheek met de laagste rente. Allen de rente maakt nog niet de hypotheek. U wilt de hypotheek ook aflossen en een overlijdensrisicoverzekering of schuldsaldo verzekering aangaan. Dit volledige pakket kunnen ze u bieden.
Verhuizen: De Hypotheekwereld Hulst begeleidt u volledig voor het aanvragen van een burgerservicenummer of het maken van afspraken, zodat u uw auto kunt invoeren naar Nederland.
Verzekeringen: Bij de aankoop van de woning en het verhuizen naar Nederland dient u een verzekering woonhuis, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering (familiale) af te sluiten. Deze verzekeringen hebben wij naast de autoverzekeringen in ons pakket. De ziektekostenverzekering dient u verplicht bij de CZ-groep af te sluiten. Zij zijn de enige partij die grensarbeiders in haar pakket heeft.
Belastingen: Alle belastingzaken zoals de Belgische als Nederlandse aangifte willen wij graag voor u verzorgen. Wij zijn een kantoor met jarenlange ervaring in het verzorgen van beid aangiftes. Ook bezwaren en eventuele onduidelijkheden handelen wij voor u af. Graag verwelkomen wij u bij “De Hypotheekwereld Hulst”

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door  Weemaes en van Damme Makelaardij?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. 
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha  Bekijk hier het aanbod van Weemaes van Damme Makelaardij op LandgoedKopen.nl