Terra Beheer


Terra Beheer legt zich toe op ontwikkeling en aanleg van nieuwe landgoederen. Ruime ervaring is aanwezig met het werken bij en met overheden. Dit is onmisbaar bij ontwikkeling en realisatie van nieuwe landgoederen. Terra Beheer heeft uitgebreide deskundigheid in huis op het gebied van architectuur en cultuurconservering. Dit is met name van belang om inbedding van nieuwe plannen binnen een waardevol landschap tot een succes te maken.

Terra Beheer maakt deel uit van een grotere organisatie, waarin een wegenbouwbedrijf en een hoveniersbedrijf zijn opgenomen. Deze combinatie van faciliteiten maakt het mogelijk tegen zeer scherpe tarieven een landgoed aan te leggen. Naast eigen projecten neemt Terra Beheer ook advisering aan externe partijen ter hand. De organisatie is praktisch en gericht op snelle, kwalitatief hoogwaardige resultaten. Wanneer landgoedprojecten opgestart zijn, worden de landgoederen in de verkoop gebracht. Momenteel zijn er twee landgoederen te koop.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door  Terra Beheer?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. 
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha  Bekijk hier het aanbod van Terra Beer op LandgoedKopen.nl