Staal makelaars

Staal Makelaars, gevestigd in Made op het bedrijventerrein ‘Brieltjenspolder’ is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van onroerend goed voornamelijk gelegen in het buitengebied. U kunt daarbij denken aan agrarische bedrijven zoals akkerbouwbedrijven, paarden- en veehouderijen zowel als woonhuizen, woonboerderijen en landhuizen. Naast de bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed behoren ook verkoop of ruil van percelen landbouwgrond, het uitvoeren van taxaties, het regelen van pachtzaken, algehele bedrijfsverplaatsing en onteigeningszaken tot ons dagelijkse werk.

In de loop der jaren is onze dienstverlening eveneens uitgebreid met begeleiding en advisering bij planschadezaken, plan- en projectontwikkeling, bestemmings- en functiewijzigingen, gehele bedrijfsverplaatsing, “Ruimte voor Ruimte” en “Rood voor Groen” regelingen. De kracht van Staal Makelaars zit hem in ons brede werkterrein, grote werkgebied (Zuidwest-Nederland) en onze kennis omtrent de volledige regelgeving in het buitengebied. Meer weten? In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door Staal Makelaars?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. 
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha  Bekijk hier het aanbod van Staal makelaars op LandgoedKopen.nl