Overwater

OVERWATER werkt op het gebied van grondzaken en rentmeesterij in heel stedelijk en landelijk Nederland. Het kantoor bestaat uit:

• Het Rentmeesterskantoor dat sinds 1804 agrarisch vastgoed beheert, bemiddelt bij aan- en verkoop en adviseert bij functiewijziging van agrarisch naar natuur of water en het beleggen in agrarisch vastgoed.
• Het Grondbeleid Adviesbureau dat grondbeleidsinstrumenten toepast bij locatie- en gebiedsontwikkeling, zoals taxaties, planmatige verwerving, onteigening en de Afdeling Grondexploitatie van de Wro (Grex).
• Het Kenniscentrum dat kennis uitdraagt over grondzaken en rentmeesterij en binnen Overwater zorgt voor kennismanagement.

De drie afdelingen werken samen op basis van het motto:
‘Kennis, advies en uitvoering’. We studeren, geven adviezen en passen die ook feitelijk toe.

De kenmerken van onze bedrijfsvoering zijn integriteit, betrokkenheid, ervaring, kennis, commercieel gevoel, procesmatig werken, duurzaamheid en permanente organisatie ontwikkeling. Dit alles gericht op het leveren van toegevoegde waarde en kwaliteit.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door Overwater?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. 
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha

  Bekijk hier het aanbod van Overwater op LandgoedKopen.nl