Neeskens Makelaardij

De diensten van Neeskens makelaars bestaan uit aan- en verkoopmakelaardij, taxaties, directe aankoop, energielabel, hypotheken en verzekeringen.
Het werkgebied ligt vooral in de regio’s Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland.
In hun werkgebied weten ze precies welke prijsontwikkeling er binnen de diverse kernen aanwezig is, en zelfs de bijzonderheden van een bepaalde straat of wijk. Ze zijn binnen het werkgebied precies op de hoogte zijn van vrijwel alle transacties die plaatsvinden qua verkoopprijzen, verkooptermijnen, en verdere bijzonderheden. Zo ook allerlei sociale en culturele eigenschappen van de diverse kernen en het voorzieningenniveau per kern! “Wij durven dan ook rustig te stellen dat wij ons werkgebied spreekwoordelijk kennen als onze broekzak, en dat is van groot belang voor diverse zaken. Denk hierbij aan de te adviseren vraagprijs, een vast te stellen taxatiewaarde, een gericht aankoopadvies, informatie over de woon- en leefomgeving van een object, etc.”

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door  Neeskens Makelaars?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. 
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha

  Bekijk hier het aanbod van Neeskens Makelaardij op LandgoedKopen.nl