Lupker Makelaardij

Bijna 24 jaar geleden, met alle ervaring uit de woningbouw, startte Rob Lupker zijn eerste makelaarskantoor aan de Bredaseweg te Tilburg. Hierna groeide het kantoor uit tot een van de grootste makelaarskantoren met 4 vestigingen op strategische locaties in en rondom Tilburg. Lupker is hierdoor een gevestigde en vertrouwde naam geworden in het vastgoed in Tilburg en ruime omgeving. Recentelijk is het besluit genomen om vanuit een volledig nieuwe organisatie en met een andere aanpak, frisse blik en hernieuwd vertrouwen de woningmarkt te betreden.

Positiviteit voert de boventoon als we een brug willen slaan tussen verkopers en kopers! Hiervoor hadden zowel Rob als zijn zoon Tim Lupker, maar 1 passend antwoord: “Terug naar de basis!” Zogezegd is Lupker makelaardij ontstaan! Een familiebedrijf in hart, dat ook zo om wenst te gaan met zijn relaties. Korte lijnen, open communicatie en vooral sámen gaan voor een mooi resultaat. Voornamelijk zijn wij trots om met een gevestigde naam, een vernieuwde onderneming, frisse nieuwe kijk en een team van vertrouwde gezichten, gemotiveerd en gedreven onze makelaardij en onze werkwijze uit te voeren. “Wij hebben de drive en al het vertrouwen in de toekomst en de woningmarkt!


Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door Lupker Makelaardij

Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha

  Bekijk hier het aanbod van Lupker Makelaardij op LandgoedKopen.nl