Huiswerk Heereveen

De makelaars van makelaardij huiswerk heerenveen, Nel Westerink en Gerard Zwanenburg, werken al ruim 12 jaar met succes samen vanuit hun eigen kantoor makelaardij huiswerk heerenveen. Ze werken in de makelaardij met z’n tweeën en doen zoveel mogelijk alles zelf, inclusief het beantwoorden van de telefoon. Dat betekent korte lijnen en in vrijwel alle gevallen direct een duidelijke reactie (efficiënt). Ze vormen een sterk en enthousiast team en werken ‘creatief, actief, attent en resultaatgericht’. Ingeschreven in het Register voor Makelaars en Taxateurs en lid van de beroepsorganisatie VastgoedPRO, waarmee professionele dienstverlening is dus verzekerd! Ook hebben we een bewuste keuze gemaakt voor een niet ‘te’ groot kantoor, waardoor we onze opdrachtgevers alle aandacht kunnen geven en zaken optimaal kunnen begeleiden. Natuurlijk zijn we zakelijk, maar daarnaast zijn we ook een vriendelijke en toegankelijke makelaardij en dat heeft o.a. geleid tot een uitgebreid en uitstekend netwerk.
Naast makelaar zijn we ook ondernemer, wat betekent dat wij extra gemotiveerd zijn om zaken tot stand te brengen. Uw belang is dus ons belang! Alle reden dus om te kiezen voor makelaardij huiswerk heerenveen.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door Huiswerk Heerenveen?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha

  Bekijk hier het aanbod van Huiswerk Heerenveen makelaardij op LandgoedKopen.nl