Drieklomp Makelaars en Renmeesters

 

 

 

Woningmakelaardij
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters biedt u als familiebedrijf een compleet zicht op de betere woningmarkt van de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en het Gooi. Met vestigingen in Voorthuizen, Nunspeet, Zeist, Eemnes en Oosterbeek bemiddelt Drieklomp in de verkoop van boerderijen, villa’s en landhuizen “in het groen”. Daarnaast is de afdeling woningmakelaardij aktief op het gebied van aankoopbegeleiding voor kopers, taxaties, en de begeleiding bij onteigeningen en verplaatsingen aan overheid en/of projectontwikkelaars.

Agrarische makelaardij
Binnen de organisatie van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters behartigt Drieklomp Agrarisch Vastgoed de belangen van agrarische ondernemers. Drieklomp heeft vanuit haar historie zeer veel ervaring op het gebied van agrarische makelaardij en een groot netwerk binnen de agrarische sector. De agrarische makelaars en rentmeesters binnen de organisatie van Drieklomp hebben allen een goede binding met de agrarische sector, die haar eigen specifieke regelgeving kent.

Drieklomp Bedrijfsmakelaars
Deze jongste tak binnen Drieklomp en kent evenals de andere afdelingen een breed scala aan diensten. Zo is Drieklomp Bedrijfsmakelaars actief op het gebied van bemiddeling bij koop/verkoop, huur/verhuur, nieuwbouw, taxaties, alsmede advisering over onteigening en exploitatie van exclusieve kantoorpanden, (monumentale) kantoorvilla’s, winkels, bedrijfshallen, bouwgronden, campings en recreatieparken. Maar ook voor het vinden van een veilige en rendabele belegging bent u bij Drieklomp Bedrijfsmakelaars bij het juiste adres.

Rentmeesters
Het beroep van rentmeester bestaat al zolang er sprake is van grondbezit. Vanuit historisch perspectief was de rentmeester voornamelijk belast met het beheer van landgoederen. Als gevolg van de stormachtige ontwikkelingen in de afgelopen decennia op het gebied van de ruimtelijke ordening, is het werkveld van de rentmeester vakinhoudelijk enorm veranderd. Rentmeesters zijn vandaag de dag breed georiënteerde en goed opgeleide vastgoeddeskundigen en vrijwel allen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Zij houden zich met name bezig met aan- en verkoop van landelijk en agrarisch vastgoed, taxaties van landelijk en agrarisch vastgoed, grondverwerving (in opdracht van overheid en projectontwikkelaars), planschade, onteigening, beheer van landgoederen, advisering over pacht en erfpacht en overige advisering.

Financieel adviseur
Hoe herkent u een financieel adviseur met ’buitenkennis’? Oriënteert u zich op de aanschaf van een landhuis, woonboerderij of vrijstaande villa? Breng dan uw financiële mogelijkheden in kaart met een adviseur die ’wonen in het groen’ van binnen én buiten kent: Drieklomp Financieel Adviseurs. Vanuit een zuiver onafhankelijke positie selecteren wij de constructie die past bij uw situatie, levenswijze en wensen ten aanzien van vermogensopbouw en risicobeheersing. Drieklomp Financieel Adviseurs heeft ruime ervaring in de financiering van exclusief onroerend goed, ook als het landgoederen, monumenten en onroerend goed op erfpachtbasis betreft.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door Drieklomp Makelaars en Rentmeesters?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. 
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha  Bekijk hier het aanbod van Drieklomp Makelaars en Renmeesters op LandgoedKopen.nl