DLV Makelaardij

DLV is een landelijk opererend, onafhankelijk commercieel adviesbedrijf met een breed werkterrein binnen de agrarische sector. Met een landelijke dekking, kennis van de markt en een team van ruim 115 gemotiveerde medewerkers biedt DLV  de agrariër een totaalpakket aan diensten en producten.

DLV heeft expertise op o.a. technisch, economisch en strategisch terrein, het bouwkundige vlak en constructie, makelaardij activiteiten, milieu- en natuurwetgeving en ruimtelijke ordening. Het optimaliseren van het bedrijfsresultaat van de ondernemers in de agrarische sector staat bij DLV hoog in het vaandel. Kies je voor DLV, dan kies je voor kwaliteitsbegeleiding.

DLV  werkt landelijk waarbij onze makelaars voornamelijk gericht zijn op het buitengebied. Zij hebben eigen werkgebieden en kennis van die regio. Daarnaast heeft iedere makelaar zijn eigen specialisatie binnen één of meerdere segmenten. De makelaars zijn adviseurs, vertrouwenspartner en klankbord tegelijk. Door de vele disciplines die DLV beheert, kunnen zij u bij elke opdracht van een totaal advies voorzien!

U kunt bij de makelaars terecht voor:
Begeleiding rondom aan- en verkooptrajecten Wet voorkeursrecht gemeente, taxaties, ruimtelijke onderbouwing, rechten: leverings- of productierechten, landgoedontwikkeling, pacht, ruimte voor ruimte, onteigening, ruilverkaveling, zienswijzen, landelijk wonen en planschaderisico analyse.

DLV Makelaardij is aangesloten bij het VBO, waarbij alle makelaars zijn ingeschreven als makelaar en/of taxateur. Tevens zijn er makelaars aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en bij VastgoedCert. Hierdoor wordt kennis en kunde bewaakt en gewaarborgd.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door DLV?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. 
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha

  Bekijk hier het aanbod van DLV Makelaardij op LandgoedKopen.nl