Brandax makelaardij

Eerlijk, betrouwbaar en transparant
Gelukkig voor u, als koper of verkoper, hecht Brandax Makelaardij veel waarde aan deze begrippen. In de woningmarkt gaat het vaak om grote belangen en veel geld. Desondanks worden de zaken bijna altijd afgewogen met de factor gevoel. De gemiddelde koper en verkoper zijn slechts enkele keren in het leven actief op de woningmarkt. Beperkte kennis en ervaring maken het niet makkelijk inhoudelijk de gang van zaken en het eindresultaat goed te beoordelen. Voor velen geldt: een goed gevoel betekent automatisch goede resultaten. Wij weten dat dit niet altijd zo is. Makelaars zijn zeer bedreven dingen naar hun hand te zetten en hierbij een goed gevoel over te brengen. Ook voor ons is dit een belangrijk aspect van ons werk.

Brandax gaat verder
Behalve het goede gevoel hebben wij ons als doel gesteld u als onze opdrachtgever meer kennis en inzicht in de woningmarkt te geven. U een goed referentiekader geven. Wij geven u inzicht in de door ons gebruikte informatie, methodieken en bespreken onze handelswijze op voorhand met u. Zo hoeft u niet tot achteraf te wachten om te zien of uw goede gevoel ook positief bevestigd wordt.

Werkwijze
Veel gebruikte trucjes bij onderhandelingen zijn de indruk wekken dat er kapers op de kust zijn of partijen tegen elkaar uitspelen. Handelswijzen die haaks staan op de fatsoensnormen van een respectvolle omgang met elkaar. In de praktijk blijkt dit meestal niet tot betere financiële resultaten te leiden. Bovendien leidt dit vaak tot onvrede bij een van de partijen waardoor de verhouding tussen verkoper en koper op scherp gezet worden. Erg onprettig bij de verdere afwikkelingen van alle zaken als je het ons vraagt.
Wij zijn van mening dat wie zich als eerste meldt om een woning te kopen en financieel goed voorgelicht is het juiste kopersprofiel heeft. Wij zullen dan geen andere kandidaten in de onderhandeling betrekken zolang we het vertrouwen hebben met deze partij het beoogde resultaat kunnen bereiken. Wij vinden het belangrijk dat kopers en verkopers elkaar begrijpen en respect hebben voor elkaar. Een goede basis om eerlijk zaken te doen. Bovendien vergemakkelijkt dit de verdere afwikkeling van alle zaken voor iedereen.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door Brandax?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt.
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha

  Bekijk hier het aanbod van Brandax op LandgoedKopen.nl