Bieze Makelaars


Bieze makelaarsgroep is vanaf de jaren tachtig actief in het onroerend goed. Bij ons kunt u naast de dienstverlening met betrekking tot nieuwbouw- en bestaande bouw woningen kiezen uit bedrijfsmakelaardij, landgoederen, recreatiemakelaardij en financiële dienstverlening zoals hypotheken en verzekeringen. Onze vestiging bevinden zich in Twello aan de Veilingstraat 22.

Op werkdagen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Afspraken ’s avonds en in het weekend kunnen desgewenst in overleg gemaakt worden. Alle makelaars werkzaam binnen Bieze zijn lid van de NVM. Hierdoor is deskundigheid gewaarborgd. Tevens zijn al onze makelaars gecertificeerd bij Vastgoedcert. Binnen de Bieze organisatie hebben wij met elkaar afgesproken dat wij zoveel mogelijk werken volgens de ISO-norm 9001-2000. Kortom kwaliteit is vanzelfsprekend voor ons.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door  Bieze Makelaars?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt. 
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha

  Bekijk hier het aanbod van Bieze Makelaars op LandgoedKopen.nl