Berk en Kerkhof

Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs, overal thuis.
In een makelaar zoekt u een persoonlijke partner die daadwerkelijk iets toevoegt. Een steun en toeverlaat die op een creatieve, inhoudelijke maar toch menselijke manier uw belangen behartigt. Een makelaar waarbij u zich thuis voelt.

Of het nu gaat om de brede dienstverlening voor het MKB, de gedegen aanpak in de woningmakelaardij of de hoge mate van parate kennis voor o.a. de agrarische sector, de specialisten van Van den Berk & Kerkhof voelen zich “overal thuis”. In iedere markt, op ieder gebied. Bij ons treft u de juiste adviseurs. Doeners in plaats van denkers, met de nodige inhoudelijke bagage. En niet zonder succes. Van den Berk & Kerkhof is stevig geworteld in de regio, waar persoonlijk contact meer is dan een loze kreet en waar de combinatie van specialisaties een grote en diverse klantenkring heeft opgeleverd.

Wij zijn u graag van dienst. We voelen ons immers “overal thuis”!.

Vragen over een landgoed wat wordt aangeboden door Berk & Kerkhof?
Als u vrijblijvend meer informatie wilt over een specifiek landgoed van deze aanbieder, vul dan hieronder zo volledig mogelijk uw gegevens in. Uw reactie wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens contact met u opneemt.
Het referentienummer van een specifiek landgoed kunt u vinden bovenaan de desbetreffende advertentie.

  Referentienummer landgoed (verplicht)

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw adres

  Uw vraag, reactie of verdere opmerkingen

  Neem de onderstaande code over in het veld hieronder om de email te kunnen verzenden. (spam preventie)
  captcha

  Bekijk hier het aanbod van Berk & Kerkhof op LandgoedKopen.nl