Sponsor worden

Waarom sponsor worden?
LandgoedKopen.nl trekt maandelijks een grote specifeke doelgroep van veelal vermogende bezoekers die op zoek zijn naar te koop staande landgoederen. De combinatie van het specifiek richten op de niche markt ‘landgoederen’, met daarbij de mogelijkheid voor iedereen om landgoederen op de website aan te bieden maakt de website uniek in Nederland en daarmee een interessante website voor uw bedrijf om zich op te profileren.

Voor wie is het interessant om te sponsoren?
Voor iedereen die meer aandacht wil onder een zeer specifieke doelgroep van liefhebbers van landgoederen. Dit kunnen zowel bedrijven, organisaties of particulieren zijn. Bijvoorbeeld als u (agrarisch)makelaar bent die geregeld landgoederen aanbiedt, dan kan een vaste vermelding op LandgoedKopen.nl zorgen voor positieve naamsbekendheid waarbij men makkelijk uw eigen website kan bezoeken voor meer informatie. Ook als u bijvoorbeeld als particulier een landgoed in de verkoop heeft, met een eigen verkoop pagina, of als u evenementen of landgoedfair organiseert, dan kan een advertentie op LandgoedKopen.nl zorgen voor extra bezoekers naar uw eigen site.

Wat kost adverteren en wat zijn de opties?
Elke sponsor van LandgoedKopen.nl krijgt een aparte bannervermelding op de sponsor pagina. Voor meer informatie over de randvoorwaarden, tarieven en aantrekkelijke kortingen, neem contact door een bericht te sturen naar de redactie via de contactpagina.