Over ons

Over LandgoedKopen.nl

• Overkoepelend informatie met betrekking tot het landgoederen aanbod
LandgoedKopen.nl is een advertentiewebsite specifiek gericht op de aan- en verkoop van landgoederen binnen en buiten Nederland. Landgoedkopen.nl is zelf geen makelaar maar wil een overkoepelende informatiebron zijn voor iedereen die op zoek is naar nieuwe of reeds lang bestaande (NSW gerangschikte) landgoederen. Door het creeëren van één overzichtelijk startpunt krijgen belangstellenden een goede indruk van het aanbod van landgoederen in binnen- en buitenland. Aangezien er continu nieuw aanbod is van landgoederen van bedrijven, instanties of particulieren zal LandgoedKopen.nl continu aan veranderingen onderhevig zijn. Hierdoor blijft de website een actueel startpunt voor iedereen die belangstelling heeft in de aan- en of verkoop van een nieuw landgoed.

• Overzichtelijk en inzichtelijk
Doordat er binnen elke provincie landgoederen worden aangeboden is er op deze website ervoor gekozen het aanbod per provincie bijeen te zetten. Hierdoor ontstaat er een snel en overzichtelijk geheel van wat er in Nederland aan (nieuwe) landgoederen te koop is.

• Belangstellenden
Tot slot is de informatie van de site ook toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de aan- of verkoop van een landgoederen in de meest brede zin van het woord. Hierbij kan de website een handig zijn voor het oriënteren en vergelijken van te koop staande (nieuwe) landgoederen.

Mocht u nog vragen hebben, kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen, of stuur een bericht naar LandgoedKopen.nl via de contactpagina.