Verkoop informatie

Landgoed verkopen?

Of je nu makelaar of een particulier bent, LandgoedKopen.nl geeft de mogelijkheid voor iedereen die een landgoed verkoopt om gebruik te maken van extra publiciteit middels een advertentie. Neem contact op met de redactie en u ontvangt vervolgens meer informatie.

Voor het plaatsen van een advertentie binnen het platform op LandgoedKopen.nl hebben we een aantal benodigdheden nodig van het landgoed:
– Een korte beschrijvende tekst van het landgoed (max 300 woorden).
– Een paar goede sfeer foto’s van het landgoed (max 4 foto’s)
– Een kort overzicht van de contactgegevens waar mensen terecht kunnen voor meer informatie.

> Neem hier contact op me de redactie 

Heeft u nog vragen, neem dan contact op of kijk bij de veelgestelde vragen, of uw vraag niet reeds is beantwoord

LandgoedKopen.nl geeft een overzicht van landgoederen die te koop staan.

Bekijk direct het landgoed aanbod in zowel binnen- als buitenland bekijken door een selectie te maken op grootte van het landgoed of zoeken per provincie. Indien u een landgoed locatie (in ontwikkeling) wilt verkopen en gebruik wil maken van LandgoedKopen.nl neem dan contact op voor meer informatie. De aan- en verkoop van een landgoed begint bij LandgoedKopen.nl!

“Elke maand ontvangt LandgoedKopen.nl circa 17.000 bezoekers, met inmiddels meer dan 50 landgoederen en meer dan 100 landgoedkavels vormt deze website de grootste aanbieder van landgoederen in Nederland!”

Een groeiende groep van belangstellenden ontdekken het bestaan van (nieuwe) landgoederen en waarderen als landgoed liefhebbers deze unieke natuur- en recreatiegebieden waaraan een woon- of werkfunctie is gekoppeld. Lees verder over de doelgroep van LandgoedKopen.nl.

LandgoedKopen.nl richt zich alleen op landgoederen en geeft een overzicht afkomstig van verschillende aanbieders zowel particulieren als makelaars. Bekijk hier het overzicht van samenwerkende partners en sponsors.